linda-jeekel-trap-over-mij-4

OVER MIJ

Welkom, ik ben Linda!

Na veel soul searching en hulp van anderen ben ik op het punt aangekomen dat ik vind dat mijn kwetsbaarheden en talenten er beiden mogen zijn. Ik merk dat ze naast elkaar kunnen bestaan, sterker nog, mijn angst geeft aan dat mijn kwetsbaarheid er is en dat ik goed voor mezelf moet zorgen. Hoe je dat doet, is voor iedereen natuurlijk anders.

Op mijn 18e raakte ik depressief en op mijn 25e was ik volledig opgebrand.
Ik worstelde dagelijks met paniekaanvallen die uiteindelijk uitmondden in een paniekstoornis. Ik heb hier drie jaar mee geworsteld. Ik schaamde me ontzettend en begreep mezelf niet.

Het lukte me niet meer om aan de verwachtingen van anderen te voldoen.
Ik kon mijn rol om er voor anderen te zijn in plaats van voor mezelf niet meer vervullen. Ik voelde me erg alleen en van mezelf vervreemd. Ik was niet meer de persoon die de buitenwereld dacht dat ik was.

Ik zou mijn droom als dagvoorzitter, presentatrice en trainer allang hebben opgegeven als ik angst niet zou zien als een kans om mezelf te ontwikkelen. Ik gun jou gezonde verbindingen en help je hier graag bij.

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van angst kan ik op gelijkwaardige wijze verbinding maken met anderen, zodat we samen kunnen groeien en ontwikkelen op die gebieden waar groei mogelijk is.

Als dagvoorzitter/presentatrice probeer ik op verschillende congressen en symposia het maatschappelijk taboe en stigma op psychische aandoeningen bespreekbaar te maken en te verzachten. Tijdens mijn trainingen inspireer en daag ik mensen uit hun angst(en) te zien als een kans om jezelf te ontwikkelen, want ik gun het iedereen zo ontzettend om zichzelf te zien als compleet.
Liefs,
Linda
linda-jeekel-trap-over-mij-3
linda-jeekel-trap-over-mij-3

Als dagvoorzitter/ presentatrice probeer ik op verschillende congressen en symposia het maatschappelijk taboe en stigma op psychische aandoeningen bespreekbaar te maken en te verzachten.

Tijdens mijn trainingen inspireer en daag ik mensen uit hun angst(en) te zien als een kans om jezelf te ontwikkelen, want ik gun het iedereen zo ontzettend om zichzelf te zien als compleet.

Liefs,
Linda