linda-jeekel-op-maat-nw

Alles komt uit een beweging van liefde of een beweging van angst

Maatwerk voor organisaties

In al mijn trainingen neem ik dit mee. Ik laat deelnemers in een veilige setting reflecteren op zichzelf, zodat ze begrijpen dat de buitenwereld een reflectie is van hun binnenwereld. Op die manier krijgen zij inzicht in zichzelf en kan er weer een gezonde (werk)sfeer ontstaan. Wanneer deelnemers, bijvoorbeeld werknemers van een bedrijf, voelen dat hun bijdragen ertoe doen, kan een bedrijf groeien en werkelijk excelleren. Dit is het het fundament van mijn trainingen nog voordat we leerdoelen gaan behalen.

Een training op maat wordt ontwikkeld door de wensen van de organisatie en het individu (klanten/gasten/medewerkers/cliënten) naast elkaar te leggen. Beide partijen hebben een hulpvraag die we willen kunnen toetsen. Deze hulpvragen worden in kaart gebracht door letterlijk ervaring op te komen doen in de organisatie. Met de opgedane kennis en informatie stel ik de training samen zodat de training voldoende afgebakend is, de gewenste doelstellingen bereikt kunnen worden en welke borging hier het beste past.

Trainen oftewel in mijn ogen inspireren en faciliteren is mijn passie

Binnen een training creëer ik ruimte, zodat deelnemers (durven) groeien. Tijdens de training is er een veiligheid, zodat angsten geuit kunnen worden en kunnen worden aangegaan, “angst een kans om jezelf te ontwikkelen”.

Om een training op maat te kunnen ontwikkelen, duiken we het bedrijf in om de hulpvraag boven tafel te krijgen. Naast de wens van de opdrachtgever heb ik de wens om het bedrijf van de opdrachtgever beter te leren kennen.

Dit doen we door middel van een belevingsreis/klantreis in kaart te brengen met andere woorden de ervaringen van klanten/ gasten/medewerkers/cliënten. Zo kan worden getoetst of de hulpvraag voldoende afgebakend is.

Wanneer je een training wilt die dynamisch, uitdagend, doelgericht is, waarbij de deelnemer centraal staat en kwetsbaar opstellen nodig is, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Neem gerust contact op, dan kunnen we kijken of er een klik is.

WAT ANDEREN VINDEN

Linda was ontzettend flexibel en gedreven om een passende training te maken voor ons bedrijf. Het was vooral mooi om te zien dat er sommige medewerkers meededen die in eerste instantie wat negatief en sceptisch waren, maar die stuk voor stuk met een heel positief gevoel uit de training kwamen. Verder reageerden onze collega’s met woorden als; leerzaam, interessant en leuk.

Het was ook erg prettig om met haar te werken vanwege haar positieve instelling en fijne persoonlijkheid.

Jasper Leshot

directeur, van der Valk Stein-Urmond

Linda heeft voor ons krachtige opleidingsprogramma’s opgezet en uitgevoerd. Ze weet met haar verfrissende manier kennis op een speelse manier over te brengen. Door haar sterk ontwikkelde empathie maakt ze echt contact.

Trainen met Linda is een middel tot een doel.

 

 

 

Benjamin Truijen

directeur, BEE-ideas

Linda heeft mij begeleid bij de presentatie van ons event Markieza Verbindt in 2022. Stap voor stap heeft zij mij meegenomen in het proces van het presenteren. Dat doet Linda op een erg prettige wijze; stimulerend, motiverend, waarderend en opbouwend kritisch. Alles kwam aan bod; draaiboek, de ruimte, teksten, houding, kleding etc.

Door haar bijdrage heb ik, al zeg ik het zelf, een goede presentatie gegeven tijdens een mooi event. Ik heb veel van haar geleerd en ga haar zeker een volgende keer bij mijn voorbereidingen betrekken.

René Backus

directeur-bestuurder, Markieza

KENNISMAKEN?

Heeft jouw organisatie behoefte aan een op maat gemaakte, inspirerende training?
Neem dan contact met me op en ontdek of we samen de hulpvraag van jouw organisatie kunnen aanpakken.

Je hebt de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen of stuur me een bericht via onderstaand contactformulier.