linda-jeekel-training-op-locatie

‘Angst, een kans om jezelf te ontwikkelen’

Tweedaagse training op locatie

De deuren voor deze verdiepende en transformerende training zijn open.

In deze training ga je leren hoe je angst/paniek kunt zien als een kans om (zelf)liefde te ontwikkelen. Dit is een compleet verzorgde tweedaagse training (inclusief lunch) die gegeven wordt op een toplocatie in het prachtige Maastricht.

De inhoud van de training is gebaseerd op mijn eigen ervaring, veel onderzoek en de kennis die ik tijdens mijn herstelproces heb opgedaan. Aangezien het voor mij zo goed heeft gewerkt en ik er zoveel vertrouwen in heb, wil ik het graag delen, zodat iedereen die worstelt met paniekaanvallen en angsten kan leren dat dit grote kansen zijn om jezelf te ontwikkelen.

De maximale groepsgrootte voor deze training is 6 deelnemers, zodat eenieders hulpvraag goed aan bod kan komen.

WAT JE TIJDENS DEZE TWEE DAGEN GAAT ONTWIKKELEN

I
Wat is paniek en angst en hoe werkt het.
I
Inzicht in angst- en paniekaanvallen: wat is het en wat gebeurt er precies?
I
Hoe kom je uit je hoofd (gedachten) en in je lijf (gevoel).
I
De vicieuze cirkel van paniek en angst.
I
Stop het gevecht van de gedachten.
I
Luisteren naar je lichaam en ruimte geven aan jezelf.
I
Je angst aankijken en luisteren naar de boodschap die het komt brengen.
I
Terugwinnen van het vertrouwen in jezelf
I
Hoe ga ik met mezelf om tijdens de paniek.
I
Herstelproces.
I
Ruimte rust aan jezelf geven, hoe doe jij dat?
I
Waardenoefening (wat geeft me energie wat kost me energie)?
I
Inzicht in jezelf als uniek persoon en zo ook met jezelf omgaat.
I
Hoe je nu eens echt voor jezelf kunt kiezen.
linda-jeekel-tweedaagse-training

Leer weer vertrouwen in je lichaam te krijgen.

Iedereen die wel eens een paniekaanval heeft gehad weet: het gaat ook weer over. Maar het vertrouwen in je lichaam is aangetast. Want hoe beangstigend is het idee dat het je overal en op elk moment kan overvallen? De angst groeit en ja hoor, daar word je weer de spiraal van paniek ingezogen. En dat zorgt ervoor dat je je nooit veilig voelt en dat gaan we veranderen.

Je bent niet alleen.

Ik weet dat dit proces voor iedereen uniek is en ik weet ook dat er veel raakvlakken zijn. Bij de inmiddels honderden personen die ik heb getraind en gecoacht komt naar voren dat het uitzichtloos lijkt en dit is zwaar. Hoe uitzichtloos mijn situatie ook leek, uiteindelijk vond ik een manier om het vertrouwen in mezelf en mijn lichaam te herstellen.

Ik leerde over de fysieke en psychische aspecten van angst en ik kwam erachter dat mijn angst niet mijn vijand is. Vanaf het moment dat ik mijn angst ging beschouwen 
als een bondgenoot die mij iets probeerde duidelijk te maken over mezelf, veranderde mijn leven.

Door te luisteren naar mijn lichaam heb ik leren omgaan met mijn paniek op een manier die mijn leven zoveel prettiger heeft gemaakt. Dat gun ik jou ook!

gif-je-bent-zoveel-meer-paniekaanval

Na afloop van de training heb je een beter beeld van wie jezelf bent en wat en waarom de paniek in jouw leven is.

Wat wil de angst je vertellen, wat heb je al die tijd in jezelf genegeerd, waardoor je lichaam zegt nu is het genoeg?

gif-je-bent-zoveel-meer-paniekaanval

Na afloop van de training heb je een beter beeld van wie jezelf bent en wat en waarom de paniek in jouw leven is.

Wat wil de angst je vertellen, wat heb je al die tijd in jezelf genegeerd, waardoor je lichaam zegt nu is het genoeg?

PRAKTISCHE ZAKEN

Waar:

Maastricht, op een prachtige locatie in de stad (goed bereikbaar met OV en goede parkeergelegenheid).

Wanneer:

Wanneer er nieuwe data vastgesteld zijn, zullen deze hier en op social media bekend gemaakt worden.

Tijdstip:

Wordt bekend als er nieuwe data vastgesteld zijn.

Investering:
€ 750,- incl. btw

Hapjes en drankjes zijn aanwezig. Daarnaast bieden we op beide dagen ook een heerlijke uitgebreide lunch aan, waarbij rekening gehouden wordt met specifieke wensen (graag vooraf doorgeven).

Wanneer je een weekend in Maastricht wilt blijven heb ik een aantal goede betaalbare hoteltips voor je.

De groepen zijn klein (maximaal 6 personen). Dit is bewust, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.
De training gaat door bij minimale deelname van 4 deelnemers.

Graag maak ik voorafgaand aan de training eerst kennis met je via een oriënterend gesprek. Zodat we beiden kunnen aanvoelen of er een klik is.

Deze training kan ook incompany gegeven worden.
Neem contact met me op voor een offerte op maat.

WAT ANDEREN VINDEN

Linda heeft als ervaringsdeskundige een krachtig trainingsprogramma opgezet en uitgevoerd. Linda doorbreekt het taboe dat rondom angst- en paniekaanvallen hangt en weet in begrijpelijke taal tot begrip te komen.

Doordat Linda haar eigen ervaringen constructief inzet, voel je je als deelnemer begrepen. Haar benadering is helemaal toegesneden op angstsymptomen, zodat je als deelnemer inzicht krijgt in hoe angst werkt.

Sander Pronk

voormalig directeur, Angst Dwang en Fobie Stichting

IK HEB INTERESSE IN DE TWEEDAAGSE TRAINING IN MAASTRICHT

Wat leuk dat je interesse heb om deel te nemen aan de tweedaagse training ‘Angst, een kans om jezelf te ontwikkelen’.

Graag maak ik eerst kennis met je via een oriënterend gesprek. Hierin kan ik je meer informatie geven en kun jij je eventuele vragen stellen. Je kunt direct een afspraak maken of stuur me een bericht via onderstaand contactformulier.